joi, 7 august 2008
Supa de orz cu tulpini usturoi
Pt a da o alta aroma supei,poti perpeli rosiile cu unul dintre sosuri:adobo sos/sos iute aromat.
Ingrediente:
7 cani supa vegetala
1 1/2 cana orz
2 cani frunze sfecla/Swiss chard
420 g rosii taiate perpelite pe foc,scurse bine
1 lingurita ardei iute fulgi
ulei masline extravergin
3 albusuri
sare fina de mare
putin parmezan ras pt final
Pui la fiert supa intr-o oala mare.Adaugi orzul si-l fierbi pana se inmoaie,peste 10 min,Adaugi spanacul tocat.
In acest timp,pui rosiile, fulgii ardei,si putin ulei intr-o alta oala,pe foc=toping
Inainte de servit,incet pui albusurile in supa si bati repede cu telul.Potrivesti de sare.Servesti supa in boluri individuale,pui deasupra toping--o lingura generoasa de rosii,putin ulei picant si presari parmezanul.Optioanal pui si tulpini/fuste de usturoi coapte pe gratar.
Ies 4-6 portii.
Reteta aici:
Orzo Soup Recipe
http://www.101cookbooks.com/archives/orzo-soup-recipe.html
Etichete:
August 2008,
branza,
chilli,
Condimente,
frunze sfecla/swiss chard,
orz/arpacas,
rosii,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu