duminică, 17 august 2008

Andive umplute cu Tofu





Ies cca 20 buc.

Ardei rosu si telina o sarbatoare de culori in acest simplu dar elegant hors d'oeuvre.


Ingrediente:

226 g tofu proaspat
1 cana miso alb=pasta de fasole
2 Linguri ulei fl. soarelui/susan
1 catel usturoi,fin tocat/pisat
3 Linguri ceapa tocata
1 cana ardei gras rosu,tocat
1 cana tije telina tocate
20 frunze andiva
20 crengute creson


Pregatire:

Asezi tofu in apa fiarta,il acoperi.Inchizi focul,lasi cateva min. apoi il pui in apa rece.Il pui in tifon/prosop poros de bumbac si-l presezi usor sa elimini excesul de apa.
Asezi primele cinci ingrediente in blender,mixezi,daca e prea gros pui putin ulei/apa.Lasi la odihna in frigider cel putin 2 ore sa se dezvolte aroma.Cel mai bine sa nu asezonezi inainte de odihna.Acest amestec se face cu 1-2 zile avans si pastrezi la frigider.
Pt. a servi asezi cu ajutorul unei lingurite,pe cea mai scazuta treime a frunzei umplutura.Infigi o crenguta de creson in umplutura.


Reteta aici:

Stuffed Endive Leaves

http://www.mitoku.com/recipes/index/stuffedendiveleaves.html

Niciun comentariu: