duminică, 17 august 2008
Budinca picanta de spanac
Ingrediente:
2 lingurite ulei masline
1 cana ceapa,impartita
2 catei usturoi,tocati fin
455 g spanac proaspat
1/2 cana lapte
225 g crema de branza
3 picaturi sos Worcester
3 picaturi sos iute,Tasasco
3/4 - 1 cana mozzarella
1/2 lingurita paprika
sare si piper macinat
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 220* C.
Intr-o oala pui 1 lingura ulei,dai la foc mediu,adaugi spanacul,lasi 5 min cca.pana se inmoaie,pui in strecuratoare,presezi sa elimini excesul de lichid.Pui peste el restul de ulei.Calesti ceapa si usturoiul sa se inmoaie sa se rumeneasca putin,pui laptele si incalzesti,adaugi branza sa se faca o crema.Pui spanacul,sosul Worcester,sosul Tabasco si 1/2 cana mozzarella.Amesteci sa se combine.Asezonezi cu sare,piper,pui paprika/boia iute.Torni in vasul de copt, pui restul de mozzarella si coci 15-20 min,pana e maro auriu.
Reteta aici:
Hot Spinach Dip
http://delishfood.wordpress.com/2007/10/10/hot-spinach-dip/
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
branza,
chilli,
Condimente,
Mancare,
sos worcester,
spanac,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu