joi, 28 august 2008
Chipsuri de dovlecei la cuptor
Gustare/aperitiv vegetarian
ingrediente:
1/4 cana firimituri paine uscata/pesmet
1/4 cana parmezan ras
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita pudra usturoi
1/8 lingurita piper negru macinat
2 Linguri lapte
2 1/2 cani felii zuchinni/dovlecel,gros. 0,6 cm cca 2 dovlecei
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 218*C.
Combini primele 5 ingrediente.
Pui laptele intr-un bol,treci dovleceii prin el apoi prin amestecul de firimituri/pesmet.Pui pe gratarul cuptorului un, pe un rand.Coci la 218* cca 30 min,pana se rumenesc si sunt crocante.Servesti imediat.
4 portii(3/4 cana).
Reteta aici:
Zucchini Oven Chips
http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=63761
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
branza,
Condimente,
dovlecel,
Paine,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu