duminică, 17 august 2008
Conopida picanta cu rosii
Ingrediente:
1 conopida,desfacuta in buchetele
250 g rosii prunisoare mici,injumatatite
2 catei usturoi,taiati pe 1/2
1 varf cutit fulgi ardei iute
1 lingurita oregano uscat
1 Lingura plina de patrunjel tocat
sare
ulei masline
Pregatire:
Incalzesti uleiul in cratita,adaugi fulgii ardei si usturoiul,calesti usor 1-2 min.Adaugi conopida si rosiile -daca nu sunt destul de dulci si coapte pui 1-2 prafuri de zahar.Adaugi oregano si sare.Fierbi la foc mic 15-20 min.Daca e nevoie pui un pic de apa.La sfarsit conopida trebiue sa fie all dente.Garnisesti cu patrunjel si servesti.
Reteta aici:
Spicy cauliflower with tomatoes
http://nami-nami.blogspot.com/search?updated-min=2005-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2006-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=50
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu