Prima zi:
Tai in bucati 3 kg dovlecei zucchini.Amesteca-i cu 1 cana inele de ceapa(2,5 dl volum,1 ceapa mare) si 1/2 cana sare.Lasi 24 ore.
A doua zi:
Pui in sita dovleceii la scurs.Aduci la fiert 2 cani otet de vin alb,2 cani apa,2 cani zahar si 3 linguri de masa/supa curry de Madras,versi peste dovlecei.
A treia zi:
Scurgi lichidul,il pui la fiert si-l torni peste dovlecei.
A patra zi:
Incalzesti totul cu 1/2 cana zahar si lasi sa fiarba 10 min.
Pui in borcane.le inchizi bine.
Conservare: 1 an
Reteta aici:
Courgettes en saumure au curry
http://www.cuisine.berberber.com/forum/ftopic5369.php
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu