sâmbătă, 23 august 2008

Dovlecei in saramura curry

Prima zi:

Tai in bucati 3 kg dovlecei zucchini.Amesteca-i cu 1 cana inele de ceapa(2,5 dl volum,1 ceapa mare) si 1/2 cana sare.Lasi 24 ore.


A doua zi:

Pui in sita dovleceii la scurs.Aduci la fiert 2 cani otet de vin alb,2 cani apa,2 cani zahar si 3 linguri de masa/supa curry de Madras,versi peste dovlecei.


A treia zi:

Scurgi lichidul,il pui la fiert si-l torni peste dovlecei.


A patra zi:

Incalzesti totul cu 1/2 cana zahar si lasi sa fiarba 10 min.

Pui in borcane.le inchizi bine.

Conservare: 1 an



Reteta aici:


Courgettes en saumure au curry

http://www.cuisine.berberber.com/forum/ftopic5369.php

Niciun comentariu: