sâmbătă, 30 august 2008
Bame picante la cuptor
In sensul acelor de ceas(de la dreapta sus):
ghimbir-usturoi pasta
Chaat Masala
praf chimen
praf coriandru
felii lamaie
in centru:pudra chili rosu
Ingrediente:
4 cani bame proaspetetaiate bucati de 2,5 cm (indepartat cap/codita)
1 Lingura pasta ghimbir-usturoi
1 lingurita pudra chimen
1 lingurita pudra coriandru
1/2 linguritapudra chili/dupa gust
1 lingurita Chaat Masala
2 lingurite ulei/masline
3-4 Linguri suc lamaie
1 Lingura faina naut
1 Lingura faina orez
sare dupa gust
Pregatire:
1.Combini toate fara bame intr-un bol.
2.Adaugi bamele,amesteci cu grija cu mainile sa se acopere cu bucati de Masala.
3.Intinzi bamele intr-un singur strat,pe o hartie unsa superficial.
4.Coci la cuptor 5 min,pana apar pete maro.
5.Acum pornesti cuptorul la 220*C,si mai coci 6-8 min,pana se rumenesc frumos,pana la fund.
Reteta aici:
Spicy oven-baked okra
http://srefoodblog.blogspot.com/2006/04/spicy-oven-baked-okra.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu