marți, 12 august 2008
Porc cu ciuperci si ghimbir
Ingrediente pt. 2 persoane:
350 g pulpa porc
150 g ciuperci conservate
4 Linguri sos soia
1 Lingura sos peste
1 catel usturoi
2 Linguri ulei
1 lingurita ghimbir ras
20 g faina
piper
1 ceapa verde
1 ardei iute proaspat
Pregatire:
Tai pulpa de pui cuburi o dai prin faina.In wok pui uleiul si un catel usturoi,il calesti putin,il scoti si pui carnea.O lasi cateva min. apoi adaugi ciupercile.Pui ghimbirul ras,lasi cateva min.
Micsorezi focul,pui sosul soia,sosul de peste si 3 linguri apa fiarta.
Coci in wok,inca 1 min.la sfarsit sosul nu va fi prea scazut.
Presari un praf se piper,decorezi cu frunzele ceapa tocate si cu ardeiul iute proaspat taiat julien.
Reteta aici:
Maiale saltato funghi e zenzero
http://www.misya.info/index.php/2008/08/07/maiale-saltato-funghi-e-zenzero.htm
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu