miercuri, 20 august 2008

Salata cu spanac,piersici,Gorgonzola si fistic



Ingrediente:

400g frunze spanac tinere
3 piersici,taiate in8
2 maini fistic
200 g Gorgonzola, cuburi


Pt Dresing:

1 lingurita mustar Dijon
1/2 lingurita pasta de ierburi(ierburi proaspete se amesteca cu sare si ulei masline pt a le conserva le pastrezi in borcan in frigider)
3 Linguri ulei masline
3 Linguri otet(ea a folosit otet dulce de caise -a infuzat caisele in otet-,dar si balsamic e fin)

Pregatire:


Speli spanacul si usuci f bine frunzele,amesteci cu celelalte si torni dresingukl chiar inainte de servire.

Reteta aici:

Spinach, peach, gorgonzola and pistachio salad
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2004/09/artichike_red_p.html#more

Niciun comentariu: