miercuri, 20 august 2008
Salata cu spanac,piersici,Gorgonzola si fistic
Ingrediente:
400g frunze spanac tinere
3 piersici,taiate in8
2 maini fistic
200 g Gorgonzola, cuburi
Pt Dresing:
1 lingurita mustar Dijon
1/2 lingurita pasta de ierburi(ierburi proaspete se amesteca cu sare si ulei masline pt a le conserva le pastrezi in borcan in frigider)
3 Linguri ulei masline
3 Linguri otet(ea a folosit otet dulce de caise -a infuzat caisele in otet-,dar si balsamic e fin)
Pregatire:
Speli spanacul si usuci f bine frunzele,amesteci cu celelalte si torni dresingukl chiar inainte de servire.
Reteta aici:
Spinach, peach, gorgonzola and pistachio salad
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2004/09/artichike_red_p.html#more
Etichete:
August 2008,
branza,
busuioc,
Condimente,
fistic,
mustar,
otet balsamic,
patrunjel,
piersici,
Salate,
spanac
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu