sâmbătă, 30 august 2008
Bame fripte
Ingrediente:
2 cani bame proaspete/congelate,taiate bucati
ulei rapita
cateva Linguri malai
cateva Linguri lapte soia
sare
piper
Pregatire:
1.Incalzesti putin ulei 0,6 cm intr-o tigaie fonta,la foc mediu-mare.
2.Dai bamele prin laptele de soia.
3.Le treci prin malai sa se acopere peste tot.
4.Pui o bama in ulei pt testare,ar trebui sa faca bule imediat.
5.Asezi bamele in tigaie si le prajesti cateva minute,cca 3-4 ,le intorci pe toate partile,sa fie maro aurii,Scoti pe hartie absorbanta.
6.Servesti imediat cu sare si piper.Sunt bune si cu Ketchup!
Reteta aici:
Fried Okra
http://myaimistrue.com/archives/cooking_food/
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
bame,
Condimente,
De Post,
lapte soia,
malai
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu