joi, 28 august 2008
Sparanghel cu sos verde de tarhon
Ingrediente:
2 pachete sparanghel,curatate
sucul de la o lamaie
1 legatura mare tarhon
2 Linguri patrunjel tocat
1 Lingura capere,scurse si limpezite
1 Lingura otet balsamic
paine pt. servit
Pregatire:
1.Fierbi sparaanghelul in apa sarata,pana se inmoaie.
2.In acest timp tai restul ingredientelor cu exceptia uleiului si painii,sa obtii un amestec fin.Adaugi ulei suficient pt a obtine dresingul.Servesti pe paine prajita.
Reteta si info nutritional aici:
Asparagus with tarragon salsa verde
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/6137/asparagus-with-tarragon-salsa-verde
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
capere,
Condimente,
lamaie,
otet balsamic,
Paine,
patrunjel,
sparanghel,
tarhon
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu