vineri, 15 august 2008
Sufleu de sparanghel alb
Ingrediente pt 4 aperitive:
2-4 felii paine densa de secara
unt pt prajit
12/400 g tulpini groase de sparanghel
2 oua
20 g parmezan ras fin
60 g crema Philadelphia/alta dublu crema de branza
1 Lingura faina care creste singura
nucsoara
sare
piper
4 inele pt salata de 5 cm diametru
Folosind inelele pt salata decupezi feliile de paine,pastrezi painea in inel si o prajesti in untpana partea de jos devine bruna.Pui in tava de copt si pregatesti umplutura.
Fierbi la abur sparanghelul pana se inmoaie. 5-10 min.
Tai din tulpini astfel incat sa fie cu 2 cm mai sus de inele.Partea taiata o mixezi,o amesteci cu ouale batute,parmezan,branza si faina.
Preancalzesti cuptorul la 200*C.Pt. asamblare,asezi inlele de paine intr-o tava unsa cu unt,le ungi cu unt topit,aranjezi sparanghelul pe margine ca un gard-in inelele pt salata-pui umplutura in centru.Cu un cutit/lingurita poti reajusta tulpinile ca sa stea vertical.Coci 15 min pana amestecul s-a stabilizat.Lasi putin sa se raceasca.Treci un cutit pe margine-in interiorul inelelor-,asezi pe fafuria de servit alaturi de o salata.
Poti folosi sparanghel conservat.
Reteta aici:
White asparagus soufflés
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2007/08/white-asparagus.html
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
branza,
Condimente,
nucsoara,
Paine,
sparanghel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu