sâmbătă, 23 august 2008
Copane de pui,marinate
Ingrediente:
Pt.Marinata:
sucul si coaja de la 1 lamaie
2 Linguri zahar brun
1 Lingura paprika afumata
1 lingurita sare naturala
1/2 lingurita pudra mexicana de ardei iute
1/2 -1 lingurita fulgi ardei iute
1/2 lingurita piper crapat
1/2 lingurita pasta ghimbir
1/2 lingurita pasta usturoi
1 Lingura mustar Dijon
2 Linguri ulei rapita
6 copane
sare si piper crapat
punga plastic
Pregatire:
Amesteci toate ingredientele intr-un bol.Asezi puiul in punga,torni marinata peste.Inainte sa inchizi punga scoti cat mai mult aer din ea.Refrigerezi 2-12 ore.
Preancalzesti cuptorul la 200 *C.
CU 30 min inainte sa-l pui la cuptor, il scoti din frigider si-l lasi la temp. camerei.
Captusesti tava cu folie Al.si pui copanele.Coci la 200 *C,45 min.La 1/2 timpului de copt le intorci o data.
Scoti din cuptor si le lasi 5 min inainte de servit.
Reteta aici:
Sweet Chile-Lime Drumsticks
http://www.whatwereeating.com/page/2/
Etichete:
August 2008,
chilli,
Condimente,
friptura,
ghimbir,
lamaie,
mustar,
Pui,
usturoi,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu