sâmbătă, 23 august 2008

Copane de pui,marinate




Ingrediente:

Pt.Marinata:

sucul si coaja de la 1 lamaie
2 Linguri zahar brun
1 Lingura paprika afumata
1 lingurita sare naturala
1/2 lingurita pudra mexicana de ardei iute
1/2 -1 lingurita fulgi ardei iute
1/2 lingurita piper crapat
1/2 lingurita pasta ghimbir
1/2 lingurita pasta usturoi
1 Lingura mustar Dijon
2 Linguri ulei rapita

6 copane
sare si piper crapat
punga plastic


Pregatire:

Amesteci toate ingredientele intr-un bol.Asezi puiul in punga,torni marinata peste.Inainte sa inchizi punga scoti cat mai mult aer din ea.Refrigerezi 2-12 ore.
Preancalzesti cuptorul la 200 *C.
CU 30 min inainte sa-l pui la cuptor, il scoti din frigider si-l lasi la temp. camerei.
Captusesti tava cu folie Al.si pui copanele.Coci la 200 *C,45 min.La 1/2 timpului de copt le intorci o data.
Scoti din cuptor si le lasi 5 min inainte de servit.


Reteta aici:

Sweet Chile-Lime Drumsticks

http://www.whatwereeating.com/page/2/

Niciun comentariu: