vineri, 29 august 2008

Paine Arlechin



Ingrediente:

1 Lingura ulei masline extravergin
1/2 cana ardei gras rosu,cuburi
1/4 cana ardei gras oranj,cuburi
1 lingurita cimbru tocat
1 1/3 cana lapte batut
1/3 cana ulei vegetal
2 oua mari
3 Linguri zahar
1 Lingura suc proaspat lamaie
1 cana malai
1 cana faina
3 Linguri ceapa verde
1 Lingura coriandru,tocat
2 lingurite coaja lamaie
1 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita sare fina
1 lingurita chimen
putin ardei iute rosu


Pregatire:

1.Calesti la foc mediu ardeiul iute in ulei cca 4 min.Adaugi ardeii grasi,cimbrul si-i sotezi cca 5 min,pana se inmoaie.Ii lasi deoparte sa se raceasca.
2.Preancalzesti la 190*C.Ungi o tava patrata de 20 cm.Bati laptele,uleiul vegetal,ouale,zaharul si sucul lamaie.
3.Intr-un bol amesteci malaiul,faina,ceapa verde,coriandrul,coaja lamaie,bicarbonatul,sarea,chimenul si ardeiul iute.Adaugi in amestec laptele,si amesteci.Amestecul va fi foarte lichid.Il torni in forma.coci 15-18 minpana se aureste,si cand apesi revine la loc.
4.Servesti fierbinte,poti pastra 1 zi in container(vas cu capac).


Reteta aici:

Confetti Cornbread

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=9002

Niciun comentariu: