sâmbătă, 23 august 2008

Paste Toscane cu crema de busuioc




Ingrediente:


560 g raviolli cu 4 feluri branza,refrigerati
450 g rosii uscate in sos tomat/Alfredo
2 Linguri vin alb
2 rosii medii,tocate
1/2 cana busuioc,proaspat
1/3 cana parmezan ras

Garnitura: busuioc proaspat,taiat fasii


Pregatire:

1.Pregatesti pastele dupa indicatiile pe pe pachet.
2.In acest timp,pui rosiile uscate/Alfredo intr-o cratita medie,torni vin alb,acoperi si agiti bine.Pui rosiile tocate si busuiocul tocat si fierbi la foc mediu-mic 5 min,pana se incalzesc bine.Pui pastele si le salti si eventual 1/3 cana parmezan ras.Garnisesti daca doresti.

Ies 4-6 portii.


Reteta aici:

Tuscan Pasta With Tomato-Basil Cream

http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1646355&top5=yes

Niciun comentariu: