sâmbătă, 23 august 2008
Paste Toscane cu crema de busuioc
Ingrediente:
560 g raviolli cu 4 feluri branza,refrigerati
450 g rosii uscate in sos tomat/Alfredo
2 Linguri vin alb
2 rosii medii,tocate
1/2 cana busuioc,proaspat
1/3 cana parmezan ras
Garnitura: busuioc proaspat,taiat fasii
Pregatire:
1.Pregatesti pastele dupa indicatiile pe pe pachet.
2.In acest timp,pui rosiile uscate/Alfredo intr-o cratita medie,torni vin alb,acoperi si agiti bine.Pui rosiile tocate si busuiocul tocat si fierbi la foc mediu-mic 5 min,pana se incalzesc bine.Pui pastele si le salti si eventual 1/3 cana parmezan ras.Garnisesti daca doresti.
Ies 4-6 portii.
Reteta aici:
Tuscan Pasta With Tomato-Basil Cream
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1646355&top5=yes
Etichete:
August 2008,
branza,
busuioc,
Condimente,
Mancare,
Paste,
rosii,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu