miercuri, 20 august 2008
Castraveti rusesti cu tarhon
Ingrediente:
2 kg castraveti pt murat
4 cani otet alb
3 1/2 cani apa
2 Linguri sare muraturi
4-8 crengute tarhon proaspat
8-12 catei usturoi
2-4 ardei iuti rosii
Pregatire:
Speli castravetii si-i lasi f. bine la scurs.Pui borcanele in oala cu presiune ,le acoperi cu apa sa treaca 2,5 cm peste ele,le fierbi 10 min.
Le golesti si pui 2-3 catei usturoi si piper,in fiecare borcan,si 1-2 crengute tarhon.Umplii cu castraveti.
Faci o saramura din otet,sare si apa o incalzesti pana se dizolva sarea.Inchizi cu capacele sterilizate.
Lasi sa stea 6 saptamani la loc racoros si intunecat.O data deschis borcanul pastrezi in frigider.
VERDICT: I-am facut,mancat si sunt foarte buni!
Reteta aici:
Russian Tarragon Pickles
http://seasonalontariofood.blogspot.com/search/label/Herbs
Etichete:
August 2008,
castraveti,
chilli,
Condimente,
Conserve,
tarhon,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu