luni, 18 august 2008
Gnochi de leurda
Ingrediente:
40 g frunze usturoi/leurda
200 g ricotta
2 galbenuse(oua mici)
20 g parmezan ras
1 lingurita faina simpla
18 Linguri gris
sare
piper proaspat macinat
unt
parmezan
Pregatire:
Oparesti frunzele usturoi 2 min,scurgi f. bine excesul apa,toci fin.
Combini branza,ouale,faina,parmezanul.Adaugi grisul,pana obtii un aluat neted.Faci un rulou de 2 cm si tai bucati de 2-3 cm.Pui in apa fiarta cu sare pana apar la suprafata,le scoti ,le scurgi bine,le acoperi cu unt si presari parmezan,servesti.
Reteta aici:
Wild garlic gnocci
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2005/04/wild_garlic_gno.html#more
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
branza,
Condimente,
galuste,
gris,
leurda,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu