vineri, 15 august 2008
Briose de ciocolata cu dovlecei
Ingrediente:
1/2 cana/360 ml zahar brun
1/4 cana/60 ml unt topit
3/4 cana/180 ml ulei vegetal
3 oua
1 lingurita vanilie esenta
1/2 cana/120 ml zer/lapte batut
2 cani/480 ml dovlecei rasi
1 cana /240 ml cipsuri de ciocolata
2 cani faina/480 ml integrala-nealbita
1 cana/240 ml cacao,cernuta
1/2 lingurita sare
2 lingurite praf copt
1 lingurita allspice/enibahar
1 1/2 lingurita scortisoara/ 3/4 lingurita
Pregatire:
Cerni impreuna ingredientele uscate si le lasi deoparte.In bol amesteci zaharul,uleiul si untul.Adaugi ouale unul cate unul si amesteci sa se incorporeze.Adaugi vanilia,zerul/laptele batut,dovleceii rasi si cipsurile de ciocolata.Incet adaugi ingredientele uscate peste cele lichide,amesteci bine.Captusesti formele de briose cu hartie/folie,pui cu lingura aluatul.Coci in cuptor preancalzit la 175*C,cca 35 min,incerci,nu le lasi prea mult ca se usuca.Racesti pe gratar.In interior cipsurile de ciocolata vor ramane moi aproape intreaga zi.
Reteta aici:
Chocolate Zucchini cupcake
http://thym-thym.blogspot.com/2007_08_01_archive.html
Etichete:
August 2008,
Briose,
cacao,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
dovlecel,
enibahar,
scortisoara,
vanilie,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu