vineri, 22 august 2008

Rulouri dovlecei umplute cu branza si asmatui




ingrediente:


dovlecei
branza proaspata/cas de capra
asmatui(Anthriscus cerefolium)
rosii mici/roma tomatoes -rosii si galbene

Pregatire:

Pregatesti rosiile coapte:tai rosiile in1/2,pe presari cu ulei masline,amesteci bine,le pui in tava unsa,asezonezi cu sare si piper.Coci in cuptorul preancalzit la 140*C,cca 2 ore sa se usuce,dar sa pastreze un pic de umiditate.

Pregatesti dovleceii pe gratar:
Tai dovleceii pe lung in felii subtiri,ungi cu ulei masline,pui pe gratarul incins/tigaie incalzita,pe ambele parti.

Amesteci branza de capra cu asmatuiul-il pui dupa gust.
Asamblare:iei o fasie de dovlecel pui la un capat amestecul de branza,deasupra felii de rosii de 2 culori si rulezi.Cel mai bine le asamblezi chiar inainte de servire,celelalte componente pot fi facute din timp.


Reteta aici:

Grilled Zucchini Ribbons filled with Chervil Goat Cheese and Tomato

http://cookalmostanything.blogspot.com/2007_07_01_archive.html

Niciun comentariu: