vineri, 22 august 2008
Rulouri dovlecei umplute cu branza si asmatui
ingrediente:
dovlecei
branza proaspata/cas de capra
asmatui(Anthriscus cerefolium)
rosii mici/roma tomatoes -rosii si galbene
Pregatire:
Pregatesti rosiile coapte:tai rosiile in1/2,pe presari cu ulei masline,amesteci bine,le pui in tava unsa,asezonezi cu sare si piper.Coci in cuptorul preancalzit la 140*C,cca 2 ore sa se usuce,dar sa pastreze un pic de umiditate.
Pregatesti dovleceii pe gratar:
Tai dovleceii pe lung in felii subtiri,ungi cu ulei masline,pui pe gratarul incins/tigaie incalzita,pe ambele parti.
Amesteci branza de capra cu asmatuiul-il pui dupa gust.
Asamblare:iei o fasie de dovlecel pui la un capat amestecul de branza,deasupra felii de rosii de 2 culori si rulezi.Cel mai bine le asamblezi chiar inainte de servire,celelalte componente pot fi facute din timp.
Reteta aici:
Grilled Zucchini Ribbons filled with Chervil Goat Cheese and Tomato
http://cookalmostanything.blogspot.com/2007_07_01_archive.html
Etichete:
Aperitiv,
asmatui,
August 2008,
branza,
Condimente,
dovlecel,
rosii
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu