luni, 18 august 2008
Bagheta umpluta
Ingrediente:
o bagheta groasa cca 40 cm lungime
2 oua fierte tari
300 g sunca,feliata fin
250 g branza Emmental
100 g castraveti cornison murati
1 mana patrunjel
170 g crema branza
sare
piper
Pregatire:
Pregatesti cu o noapte inainte,daca poti.
Scobesti bagheta cat mai mult pt a face loc pt umplutura.Tai toate ingredientele si le amesteci cu crema branza,asezonezi.Umplii bagheta asigurandu-te ca umplutura a patruns peste tot.Infoliezi in plastic/hartie unsa si pui la frigider.
Ies 12-15 felii.
Reteta aici:
Jägerwecken (Stuffed baguette)
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2005/07/eurofoodblogger.html
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
branza,
castraveti,
Condimente,
Conserve,
Oua,
Paine,
sunca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu