marți, 12 august 2008
Cosulete de napolitana/Pizelle
Ingrediente:
150 g faina
2 lingurite praf copt
3 oua
150 g zahar alb
1 lingurita esenta vanilie
1 lingurita scortisoara
125 g unt topit
Pregatire:
Amesteci faina cu praful copt,lasi deoparte.Bati ouale si zaharul cu mixerul pana se albesc.Adaugi vanilia si scortisoara,adaugi untul si amestecul de faina.Lasi 5 min.Apoi iei o lingura de amestec si pui in aparatul de facut vafe/saratele.Le lasi sa se aureasca apoi le asezi pe un pahar/bol intors sa ia forma unui cosulet sau pe un con sa formezi un cornet sau pe un tub sa formezi un rulou.
Reteta aici:
Pizelles
http://gourmettraveller.com.au/pizelles_with_cinnamon_icecream_and_sour_cherry_syrup.htm
Etichete:
August 2008,
biscuiti,
Condimente,
Desert,
scortisoara,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu