miercuri, 20 august 2008
Legume rosii cu linte
Cartofii din aceasta reteta primesc o aroma minunata-perfecti pt. o super cina vegetariana.
Ingrediente:
2 Linguri ulei fl.soarelui/vegetal
1 ceapa,tocata
2 catei usturoi,striviti
700 g cartofi,taiati bucati
4 morcovi,taiati gros
2 pastarnaci,taiati gros
2 Linguri curry pasta/pudra
1 litru supa legume
100 g linte rosie
o legatura mica coriandru proaspat,tocat
iaurt slab si paine naan pt servit
Pregatire:
1.Incalzesti uleiul in tigaie mare,pui ceapa si usturoiul la foc mediu pana se inmoaie 3-4 min,amesteci din cand in cand.Adaugi cartofii,morcovii si pastarnacul,le calesti 6-7 min,pana legumele sunt aurii.
2.Pui curry,supa si pui la fiert.Reduci focul,pui lintea si fierbi la foc mic 15-20 min,pana legumele sunt moi si sosul s-a ingrosat.
3.Pui mult coriandru,asezonezi si mai pui la foc 1 min.Deasupra pui iaurtul si restul de coriandru.Servesti cu paine naan.
Reteta si info nutritional aici:
Spicy root & lentil casserole
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1364/spicy-root-and-lentil-casserole
Etichete:
August 2008,
cartofi,
Condimente,
curry,
frunze coriandru,
linte,
Mancare,
morcov,
Paine,
pastarnac,
Supa,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu