miercuri, 20 august 2008
Inghetata Rubarba/Revent
Ingrediente:
4 tulpini rubarba/revent,cca 567g
1 cana apa
3/4 cana zahar
1 cana smantana grasa
1 cana lapte smantanit
Pregatire:
1.Cureti rubarba si tai bucati de 1 cm,le pui in oala cu zahr si apa la foc mare.
2.Il lasi la fiert 10-15 min,pana capata consistenta de jeleu.
3.Il pui in robot si-l faci piure,il dai la frigider sa se raceasca 2 ore.
4.Adaugi laptele si smantana peste rubarba si-l torni in aparatul de inghetata si-l lasi cca 40 min/pana se face o crema groasa.Servesti imediat/congelezi.
Ies peste 1,2 Litri.
Reteta aici:
Rhubarb Ice Cream
http://www.sugarlaws.com/rhubarb-ice-cream/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu