vineri, 15 august 2008
Crackers/biscuiti cu parmezan si piper
Ingrediente:
113 g unt nesarat,la temp. camerei
85 g parmezan,proaspat ras
300 ml faina obisnuita
1/4 lingurita sare
1 Lingura frunze de cimbru
1/2 lingurita piper negru,proaspat macinat
2 Linguri seminte Nigella/chimen-ce ai
1 albus,batut usor
Pregatire:
Amesteci untul pana se face crema.Adaugi parmezanul,faina,sare,piper,cimbru si amesteci.Aluatul este moale si foarte lipicios.Il pui intr-o forma lunga de 38 cm infainata.Il pui in congelator pt 30 min./pana il folosesti.Cu un cutit tai felii/discuri de 1 cm gros.Ungi cu ou si le dai prin seminte.In tava pui hartie,asezi biscuitii.Coci la 175*C,cca 20 min,pana marginile se coloreaza.
Servesti pe farfurie alaturi de branza si struguri.
Reteta aici:
Parmesan Black Pepper Crackers
http://thym-thym.blogspot.com/2007_08_01_archive.html
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
biscuiti,
branza,
chimen,
cimbru,
Condimente
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu