miercuri, 20 august 2008
Snitele de porc invelite in sos alb
Ingrediente:
Pt sosul alb:
2 Linguri unt nesarat
3 Linguri ulei masline
6 Linguri faina
3/4 cana supa pui
3/4 cana lapte
sare naturala
piper proaspat macinat
1/8 lingurita nucsoara
2 Linguri ulei masline
455 g muschi porc taiat felii
sare naturala
1 Lingura branza rasa/Parmezan
2 oua
1 cana pesmet
ulei masline pt prajit
Pregatire:
Pt. sosul alb:
Topesti intr-o tigaie untul si uleiul,pui fainasi lasi la foc mic 1-2 min.Treptat adaugi supa ,laptele,sarea si piperul dupa gust si nucsoara.Gatesti amestecand constant pana se ingroasa.
Intr-o tigaie mare incalzesti uleiul si adaugi cat de multe felii de carne,le sotezi rapid,pana se rumenesc usor,presari sare si piper.Le scoti pe o farfurie si continui cu restul.
Dai feliile de carne prin sosul alb,le acoperi complet si le dai la frigider cel putin o ora,sa se solidifice sosul.
Bati ouale,branza si patrunjelul.Dai fiecare felie de carne in amestecul de oua si apoi prin pesmet.Pui ulei f putin in tigaie si-l infierbinti bine,reduci focul la mediu-mare si pui feliile de carne.le prajesti superficial sa se aureasca.Soti pe hartie absorbanta.Servesti imediat sau pastrezi la cald in cuptor la 93*C.
Reteta aici:
Breaded Pork
http://www.of2minds.org/spice/archives/cat_recipes.html
Etichete:
August 2008,
branza,
Condimente,
friptura,
nucsoara,
Porc,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu