sâmbătă, 23 august 2008
Pui invelit in bacon
Ingrediente:
450 g piept pui taiat bucati de 2,5 cm lungime
Pt Rub/frecat:
1/4 cana sare
3 Linguri piper proaspat macinat
1 lingurita pudra chili
1 lingurita pudra usturoi
1 lingurita cimbru sau busuioc
Pt Sos:
1/4 cana vin Bourbon
2 Linguri sos chili
1/4 cana zahar brun
2/3 cana ananas strivit
Pregatire:
Inmoi fasiile de carne 30 min in lapte.
Prajesti carnea pana aproape la jumatate,o tai fasii,pe jumatate,sa aiba aceiasi marime.
Amesteci pe foc ingredientele pt sos,le lasi deoparte.
Agiti lapte si presari amestecul rub,il pui peste carnea din tava gratar.
Infasori fiecare bucata pui in bacon,intepi cu frigaruia,asezi pe gratar sa se usuce de sos.Asezi in cuptor pe raftul de sus la 218*C.
Coci 5 min,scoti din cuptor si ungi cu sos.Coci inca 3 min,intorci frigaruile sa se coaca le coci inca 5 min.
Reteta aici:
bacon chicken kabobs
http://flickr.com/photos/51035750428@N01/7515892
Etichete:
ananas,
August 2008,
busuioc,
chilli,
cimbru,
Condimente,
friptura,
Pui,
sosuri,
usturoi,
vin,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu