sâmbătă, 23 august 2008

Pui invelit in bacon




Ingrediente:

450 g piept pui taiat bucati de 2,5 cm lungime


Pt Rub/frecat:

1/4 cana sare
3 Linguri piper proaspat macinat
1 lingurita pudra chili
1 lingurita pudra usturoi
1 lingurita cimbru sau busuioc


Pt Sos:

1/4 cana vin Bourbon
2 Linguri sos chili
1/4 cana zahar brun
2/3 cana ananas strivit


Pregatire:

Inmoi fasiile de carne 30 min in lapte.
Prajesti carnea pana aproape la jumatate,o tai fasii,pe jumatate,sa aiba aceiasi marime.
Amesteci pe foc ingredientele pt sos,le lasi deoparte.
Agiti lapte si presari amestecul rub,il pui peste carnea din tava gratar.
Infasori fiecare bucata pui in bacon,intepi cu frigaruia,asezi pe gratar sa se usuce de sos.Asezi in cuptor pe raftul de sus la 218*C.
Coci 5 min,scoti din cuptor si ungi cu sos.Coci inca 3 min,intorci frigaruile sa se coaca le coci inca 5 min.

Reteta aici:

bacon chicken kabobs

http://flickr.com/photos/51035750428@N01/7515892

Niciun comentariu: