marți, 12 august 2008
Porc cu garnitura de rosii
Ingrediente:
1 Lingura ulei masline
150 g spanac proaspat
2 bucati porc dezosate
Pt. Garnitura de rosii:
1 Lingura ulei masline
1 ceapa salota/frantuzeasca
2 lingurite usturoi,tocate
3 rosii prunisoare,fara seminte tocate
2 Linguri otet balsamic
Pregatire:
Preancalzesti la 200*C.Incalzesti uleiul in tigaie si in aceiasi tigaie sotezi spanacul,1 min.Tai un buzunar in fiecare bucata de carne si umplii cu spanac.La foc mediu,rumenesti carnea in tigaie,2 min pe fiecare parte.Pui carnea 8 min la cuptor.Cand carnea este gata in uleiul ramas mai pui putin,adaugi ceapa si usturoiul,le calesti cca 2 min.Adaugi rosiile .Le sotezi peste 2 min.Adaugi otetul balsamic lasi sa scada,sa aiba aspect glasat.Servesti carnea cu rosiile deasupra.Poti servi langa un piure cartofi.
Reteta aici:
Pork Chop with Tomato Compote
http://www.of2minds.org/spice/archives/cat_recipes.html
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
Condimente,
friptura,
otet balsamic,
Porc,
rosii,
sosuri,
spanac,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu