luni, 18 august 2008
Quiche cu anghinare,ardei rosu si parmezan
Ingrediente pt 8 felii:
375 g aluat patiserie
8 oua
284 g smantana grasa
85 ml lapte
150 g parmezan fin ras
300 g anghinare coapta
100 g ardei grasi rosii copti
2 Linguri capere
nucsoara si piper negru pt asezonat
Pregatire:
Intinzi aluatul intr-o forma unsa usor si coci 10 min,pui o hartie si pe ea boabe fasole.Elimini boabele si coci neacoperit inca 5 min.Lasi sa se raceasca.Pastrezi cuptorul la 220*C.
Intre timp tai legumele in bucati mici,combini cu oua,lapte si smantana,pui din abundenta parmezan si asezonezi.Intinzi legumele pe foaie torni ouale si smantana,dai la cuptor 30 min,pana amestecul de oua s-a stabilizat,in partea de sus tarta este bruna.lasi 10 min sau servesti imediat/lasi sa se raceasca complet si dai la frigider.
Reteta aici:
Artichoke, red pepper and parmesan quiche
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2004/09/artichike_red_p.html
Etichete:
aluaturi,
anghinare,
Aperitiv,
ardei gras,
August 2008,
branza,
capere,
Condimente,
nucsoara,
smantana,
Tarta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu