joi, 28 august 2008
Oua umplute a la Ana
Ingrediente:
8 oua mari
1/2 cana maioneza
1 1/2 lingurita pudra mustar (boabe)
1 Lingura arpagic/frunze ceapa,tocate fin
2 lingurite capere,scurse si tocate
sare si piper
capere si frunze ceapa pt decor
Pregatire:
1.Fierbi ouale 4 min,lasi sa se raceasca in apa sa ajunga la temperatura camerei.
2.Cureti coaja si le tai pe 1/2 ,scoti galbenusul si-l amesteci cu maioneza,mustar,capere,ceapa,asezonezi.Pui umplutura in cornet si umplii ouale.Garnisesti si dai la rece.
3.Sfat:pt ca sa faci umplutura fina,treci galbenusurile prin sita.
Reteta aici:
Anna Olson's Devilled Eggs
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=9027
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
capere,
Condimente,
maioneza,
mustar,
Oua,
seminte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu