vineri, 29 august 2008
Patrate cu anghinare si branza
Ies 25 bucati.
Ingrediente:
2 cani anghinare marinata,scursa
1 cana spanac congelat,decongelat si presat/scurs
1/2 cana ceapa tocata
1 catel usturoi,tocat
2 Linguri suc lamaie
1 Lingura oregano tocat-optional
4 oua mari
1/4 cana pesmet/firimituri paine uscate
225 g branza Asiago/cascaval ras
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 175*C.Ungi o tava de 20 cm,o captusesti cu hartie care sa treaca peste margini.
2.In robot mixezi anghinarea,spanacul,usturoiul,oregano,le faci piure.Adaugi ouale,pesmetul,branza.
3.Torni amestecul in forma si coci 20-25 min,pana se stabilizeaza.Lasi sa se raceasca la temp. camerei,o tai si o pui in frigider.
4.Poate fi servita la temp. camerei sau incalzita 10 min la 160*C.
Reteta aici:
Artichoke Asiago Squares
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8919
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu