vineri, 22 august 2008
Salata de sfecla,prune,nuci si branza
Ingrediente pt 4 portii:
4-8 sfecle mici,cca 450 g fierte
1 salata rosie/laptuca
8-12 prune
1/3 cana nuci bucati
1/3 cana branza capra/feta rupta
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 190*C.Tai sfecla pe 1/2 si apoi felii o infasori in folie si o coci pana se inmoaie cca 1-1 1/2 ora.O cureti de coaja si o tai cuburi de 1 cm.Salata o speli si o usuci bine,o pui pe platou/in portii individuale.Prunele le tai cuburi de 1 cm.Peste salata asezi:prunele,sfecla si branza faramitata/rupta,torni dresingul.
Pt. dresing:
1/4 cana ulei nuci
1/4 cana otet zmeura
1 lingurita miere
Amesteci toate ingredientele.Daca branza nu e sarata,poti pune putina sare.
Reteta aici:
Beet & Plum Salad with Walnuts & Cheese
http://seasonalontariofood.blogspot.com/2007/09/beet-plum-salad-with-walnuts-cheese.html
Etichete:
August 2008,
branza,
miere,
nuci,
prune,
salata verde,
Salate,
sfecla
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu