vineri, 15 august 2008
Andive umplute cu branza si nuci
Aceste aperitive au o multime de ingrediente care merg perfect:dulceata mierii,nucile si portocalele completeaza amareala naturala a andivelor,in timp ce branza de capra da un contrast bun cu ceapa si nucile.
Ingrediente:
1/3 cana nuci tocate
2 Linguri miere,impartite
ulei pt uns
1/4 cana otet balsamic
3 Linguri suc portocale
16 frunze de andiva-peste 2 capatani
1/3 cana branza capra/albastra rupta
16 felii de portocale mici/navel
1 Lingura frunze ceapa tocate
1/4 lingurita piper negru pisat
Pregatirea:
Preancalzesti la 175*
Combini nucile cu o lingura miere,le raspandesti pe o hartie de copt unsa.Coci la 175*, 10 min,amesteci dupa 5 min.
Combini 1 lingurita miere,otet,suc portocale,pui la fiert cca 5 min. pana se reduce la 3 linguri.
Umplii fiecare foaie andiva cu o felie de portocala,deasupre pui 1 lingurita branza si 1 lingurita nuci,aranjezi pe o farfurie.Picuri amestecul de otet uniform pe frunze,presari egal ceapa si piperul.
Ies 8 portii.
reteta si info nutritional aici:
Endive Stuffed with Goat Cheese and Walnuts
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=226689
Etichete:
andive,
Aperitiv,
August 2008,
branza,
Condimente,
miere,
nuci,
otet balsamic,
portocale,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu