joi, 21 august 2008
Curry cu spanac si naut
Ingrediente:
ardei iute verde
ghimbir
2-3 catei usturoi
1 ceapa
pudra chili
1/4 lingurita turmenic
1/2 lingurita coriandru macinat
pasta de ghimbir cu chili
2 lingurite pasta rosii
1 1/4 cana apa
naut
sare
spanac proaspat
Pregatire:
1.Intr-un mojar combini 1-2 ardei iuti verzi si o bucata ghimbir proaspat,adaugi o lingura apa si maruntesti.
2.Incalzesti uleiul in wok,si pui 2-3 catei usturoi,pui ceapa,apoi 1 lingurita pudra chili,1/4 lingurita turmenic,1/2 lingurita coriandru macinat,pasta de ghimbir cu chilii,2 lingurite pasta tomate.Prajesti 2 min.
3.Torni 1 1/4 cana apa si aduci la fiert,adaugi nautul cu un praf sare,fierbi la foc mic 5 min,apoi adaugi frunzele proaspete se spanac chiar inainte sa servesti,astfel incat spanacul sa-si pastreze culoarea verde stralucitor.
Reteta aici:
Spinach and Chickpea Curry
http://www.desertmodernism.com/blog/india/
Etichete:
August 2008,
chilli,
Condimente,
coriandru,
curcuma/turmeric,
De Post,
ghimbir,
Mancare,
naut,
rosii,
seminte,
spanac,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu