joi, 21 august 2008

Curry cu spanac si naut



Ingrediente:

ardei iute verde
ghimbir
2-3 catei usturoi
1 ceapa
pudra chili
1/4 lingurita turmenic
1/2 lingurita coriandru macinat
pasta de ghimbir cu chili
2 lingurite pasta rosii
1 1/4 cana apa
naut
sare
spanac proaspat



Pregatire:

1.Intr-un mojar combini 1-2 ardei iuti verzi si o bucata ghimbir proaspat,adaugi o lingura apa si maruntesti.
2.Incalzesti uleiul in wok,si pui 2-3 catei usturoi,pui ceapa,apoi 1 lingurita pudra chili,1/4 lingurita turmenic,1/2 lingurita coriandru macinat,pasta de ghimbir cu chilii,2 lingurite pasta tomate.Prajesti 2 min.
3.Torni 1 1/4 cana apa si aduci la fiert,adaugi nautul cu un praf sare,fierbi la foc mic 5 min,apoi adaugi frunzele proaspete se spanac chiar inainte sa servesti,astfel incat spanacul sa-si pastreze culoarea verde stralucitor.


Reteta aici:

Spinach and Chickpea Curry

http://www.desertmodernism.com/blog/india/

Niciun comentariu: