miercuri, 20 august 2008
Biscuiti aurii cu cirese
Ingrediente pt 8 bucati:
2 cani faina
1/3 cana zahar tos
2 lingurite praf copt
1 lingurita bicarbonat sodiu
1 lingurita scortisoara
1/4 lingurita sare
1/2 cana unt/margarina rece taiat bucatele
170 g cirese
2/3 cana lapte batut/zer
1 ou mare
1 lingurita esenta vanilie
Pt uns:
1 ou batut
1 lingurita zahar
1/2 lingurita scortisoara
Pregatire:
Incalzesti cuptorul la 200*C.
Combini: faina,zaharul,praful de copt,bicarbonatul,scortisoara si sarea,amesteci bine.
Pui untul taiat in blender il faci farame.Pui in el ciresele.
Combini zerul,oul,vanilia si le pui in amestecul de faina,amesteci pana se inmoaie.
Framanti aluatul pe masa infarinata de 6-8 ori,mai adaugi faina daca aluatul e lipicios.
Intinzi aluatul intr-un cerc de 20 cm si tai 8 triunghiuri.Le pui in tava pe hartie unsa si le ungi cu oul batut si le presari cu zaharul amestecat cu scortisoara.Coci 20-22 mi.pana se umfla si sunt aurii.Servesti calde.
Reteta aici:
Golden and Cherry Scones
http://www.sun-maid.com/en/recipes/recipe/Golden_raisins_cherry_scones.html
Etichete:
August 2008,
biscuiti,
cirese,
Condimente,
scortisoara,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu