marți, 12 august 2008
Vitel cu ciuperci, sos de tarhon si mustar
455g vitel,taiat de cca 0,3 cm gros
4 Linguri unt
1/4 cana salote/ceapa frantuzeasca,tocata
180 g ciuperci salbatice asortate,feliate/sferturi
2 Linguri tarhon
1/2 ceasca vin alb sec
1 cana smantana grasa
2 Linguri mustar Dijon
Pregatire:
Presari vitelul pe ambele parti cu sare,piper.Pui pe foc mediu-mare 1 lingurita unt la inmuiat.Prajesti vitelul cca 20 secunde pe fiecare parte sa fie auriu,il scoti pe farfurie.Pui 3 linguri unt in aceiasi tigaie.Adaugi ceapa,sotezi 30 secunde,adaugi ciupercile,le sotezi 3 min. sa se rumeneasca.Pui tarhonul,vinul,si lasi sa se evapore aproape tot lichidul,amesteci,cca 2 min.Adaugi smantana,fierbi pana se reduce la 1/4,cca 1 min.Pui mustarul,adaugi vitelul si-l lasi sa se incalzeasca.
Reteta aici:
Veal Scallops with Wild Mushroom, Mustard and Tarragon Sauce
http://www.of2minds.org/spice/archives/cat_recipes.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu