vineri, 22 august 2008
Prune coapte cu petale de levantica
Ingrediente:
6 prune/nectarine,tari
cateva petale proaspete levantica-optional
12 frunze f. mici dafin
o bucata mare de pastaie vanilie,crapata
zahar pudra
inghetata de vanilie pt. servit
Pregatire:
Tai fructele pe 1/2,le pui in tava pe hartie copt.Distribui levantica si frunzele dafin peste ele,pui peste fructe semintele de vanilie,presari zahar .Coci 15-20 min,sau pana se inmoaie si se caramelizeaza,in cuptorul preancalzit la 220*C.Racesti putin fructele inainte sa le servesti cu inghetata.
Reteta aici:
Roasted Plums with Lavender Petals
http://www.yourhomeandgarden.co.nz/Recipes/RecipeArticleDetail/tabid/139/ArticleID/2350/Default.aspx
Etichete:
August 2008,
Condimente,
Desert,
Inghetata,
levantica,
nectarine,
prune,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu