luni, 11 august 2008
Porumb la gratar cu unt picant
Ingrediente:
6-8 stiuleti porumb
3 Linguri unt
3 Linguri miere
3 lingurite suc proaspat limeta/lamaie verde
un praf piper negru macinat
un praf sare
un praf pudra chilii/boia iute
Pregatire:
1.Preancalzesti gratarul.
2.Cureti stiuletii de matase, nu indepartezi foile.Le reasezi la locul lor si fierbi stiuletii 10 min.
3.Pui pe gratar 15-20 min.
4.In acest timp,pregatesti untul picant.Pui intr-un bol mic untul,mierea,sucul limeta,piper,sare,praful de chilii,pui la topit la microunde/gratar.
5.Scoti porumbul de pe gril si-l ungi cu untul picant.
Reteta aici:
Grilled Corn with Chili Lime Honey Butter
http://www.aldenteblog.com/recipes/
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
chilli,
Condimente,
lime,
miere,
porumb
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu