luni, 11 august 2008
Varza calita cu prune uscate
Ingrediente:
2 Linguri ulei masline
2 cepe rosii,taiate pe 1/2 si feliate
1 kg varza rosie,taiata fin
250 g prune uscate,taiate pe 1/2
o cana suc portocale
2Linguri otet balsamic/sherry
1-2 lingurite sare
piper negru macinat
Pregatire:
Incalzesti uleiul intr-o cratita mare.Adaugi ceapa si sotezi cca 5 min pana se inmoaie.
Adaugi varza si sotezi,amesteci o lasi 7 min.
Adaugi prunele,sucul portocala,otetul balsamic asezonezi cu sare,piper.
Acoperi cu capacul si fierbi la foc mic cca 30 min,amesteci,pana vaarza e moale,nu flescaita.Daca varza pare prea uscata aproape de sfarsitul gatitului mai adaugi suc portocale/apa.
Reteta aici:
Braised Red Cabbage with Prunes
http://nami-nami.blogspot.com/search/label/Recipes%3A%20Christmas
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
ceapa rosie,
Condimente,
Mancare,
otet balsamic,
portocale,
prune,
varza
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu