sâmbătă, 2 august 2008

Fasole boabe cu masline si capere




Fasolea boabe alaturi de masline si capere este grozava in ospaturile vegetariene.

Ingrediente:

500 g fasole boabe scursa
1 ceapa tocata
1 cutie de 400 g rosii tocate
1 cana masline negre/verzi taiate
1/2 cana capere
ulei masline
sare
piper


Pregatire:


1.Pui fasolea in apa calda cu putina sare 8 ore.Scurgi ,clatesti pui apa rece .Pui la fiert si iei spuma.Scurgi iar,pui 2-3 linguri ulei masline,rosiile si ceapa si fierbi 1 ora pana se inmoaie.
2.La finele timpului de fiert pui maslinele si caperele,le lasi 5-10 min.si corectezi gustul.Picuri ulei masline si servesti.

Reteta aici:


Broad beans with capers and olives
http://www.gourmed.gr/greek-recipes/1/17/10094/Broad-beans-with-capers-and-olives.htm

Niciun comentariu: