sâmbătă, 2 august 2008
Fasole boabe cu masline si capere
Fasolea boabe alaturi de masline si capere este grozava in ospaturile vegetariene.
Ingrediente:
500 g fasole boabe scursa
1 ceapa tocata
1 cutie de 400 g rosii tocate
1 cana masline negre/verzi taiate
1/2 cana capere
ulei masline
sare
piper
Pregatire:
1.Pui fasolea in apa calda cu putina sare 8 ore.Scurgi ,clatesti pui apa rece .Pui la fiert si iei spuma.Scurgi iar,pui 2-3 linguri ulei masline,rosiile si ceapa si fierbi 1 ora pana se inmoaie.
2.La finele timpului de fiert pui maslinele si caperele,le lasi 5-10 min.si corectezi gustul.Picuri ulei masline si servesti.
Reteta aici:
Broad beans with capers and olives
http://www.gourmed.gr/greek-recipes/1/17/10094/Broad-beans-with-capers-and-olives.htm
Etichete:
August 2008,
capere,
Condimente,
De Post,
fasole,
Mancare,
masline,
rosii
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu