marți, 12 august 2008
Ciuperci cu carnati si sos Gorgonzola
Ingrediente:
1 Lingura ulei masline
4 ciuperci mari
225 g carnati italienesti dulci
1 ceapa salota,tocata
1/4 cana Gorgonzola
1/4 cana firimituri paine/pesmet
1 lingurita maghiran
1 ou
sos Gorgonzola-vezi reteta
1/8 cana muguri pin
Pregatire:
Calesti carnatii in ulei masline,sa se rumeneasca.Adaugi ceapa,lasi 3 min.Adaugi usturoiul lasi 1 min.Dai la o parte pui branza,firimiturile si maghiranul.Pui oul sa se lege.Imparti amestecul pe ciuperci.Coci la 175*C,20 min.Scoti din cuptor si torni deasupra sosul de branza,presari mugurii pin prajiti.
Pt.Sos:
4 Linguri Gorgonzola
2 1/2 Linguri lapte
1 1/2 Linguri unt
1/4 cana smantana dulce( de frisca)
Pregatire:
Incalzesti branza cu laptele si untul la foc mic,pana se dizolva branza.Chiar inainte sa servesti pui smantana,dai la foc mediu-mic,reduci.
Servesti cu vin alb sec cu arome citrice-Pinot Gri
Reteta aici:
Portobella Mushrooms with Sausage and Gorgonzola Dressing
http://www.of2minds.org/spice/archives/cat_recipes.html
Etichete:
Aperitiv,
August 2008,
branza,
carnati,
ciuperci,
Condimente,
maghiran,
muguri pin,
Paine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu