sâmbătă, 9 august 2008
Biscuiti Italieni
Ingrediente:
200 g faina migdale
100 g faina
50 g amidon
200 g zahar
160 g unt moale
20 g unt topit
4 oua medii
putin amoniac
putina sare
3 picaturi esenta migdale amare
coaja de la o lamaie rasa
Pregatire:
Amesteci faina migdale cu 2 oua batute si aromele,lasi la temperatura camerei 1 ora.Amesteci untul moale cu zaharul si amoniacul,pui peste amestecul de faina si migdale,alternezi cu cele 2 oua batute,adaugi untul topit,unesti cu faina cernuta,obtii un amestec ca la plum cake.Lasi 1 ora la temp. camerei.Pui amestecul in pos/cornet si faci biscuiti de 1 cm diamertu.Lasi spatiu ca se umfla.Coci la 170*C pt 10 min. apoi reduci la 160* si mai coci 8-10 min, pe hartie.Nu se coloreaza cand sunt gata.Le indepartezi rulandu-le pe hartie si pt a elimina grasimea.
Reteta aici:
Cartucce
http://theswancake.blogspot.com/2007_06_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu