sâmbătă, 9 august 2008
Cornuri briosate
Ingrediente:
750 g faina
150 g osanza/grasime
10 g sare
300 g apa
3 oua
20 g drojdie bere
500 g unt
Pregatire:
Pregatesti o painica din 1/2 faina faci o maia cu drojdia si putina apa,lasi la crescut,apoi adaugi restul ingradientelor fara unt.Lasi aluatul peste noapte la repaus.
Intinzi aluatul ca un patrat,in centru pui untul intinzi sa obtii un dreptunghi,impaturesti de 3 ori,dai la rece 1/2 ora,intinzi din nou un dreptunghi,impaturesti de data asta de 4 ori,mai rulezi de 2 ori lasi 2 ore la rece,repeti ca prima data,1/2 ora in frigider,ultima intindere si impaturesti de 4 ori,dai la rece.Intinzi aluatul de 1 deget si tai triunghiuri si rulezi cornurile,lasi sa creasca si coci la 200 *, 15-20 min,unse cu un galbenus.
Reteta aici:
Cornetti briosciosi
http://theswancake.blogspot.com/2007/10/cornetti-brioche.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu