sâmbătă, 2 august 2008
Salata de pui si curry
Ingrediente:
2 Linguri ulei masline
680 g piept pui fara piele taiat cuburi de 2,5 cm
sare
1 ceapa galbena/de iarna
2 Linguri pline praf curry
1 cana stafide
1 mar,curatat si taiat cuburi
1/2 cana coriandru tocat
2 cepe verzi tocate
1 Lingura maioneza optional
Pregatire:
1.Incingi uleiul la foc mediu spre mare.Adaugi puiul si-l intorci frecvent timp de 5 min.Presari putina sare,nu-l lasi prea mult ca se usuca.Il scoti si-l pui intr-un bol.
2.In uleiul ramas pui ceapa galbena,cand devine translucida pui curry.Lasi cateva minute amesteci in continuu,daca mai trebuie ulei mai adaugi.Adaugi stafidele si mai lasi cateva minute.Daca pui maioneza iei curry-ul de pe foc si apoi o adaugi.Pui amestecul de ceapa si stafide peste carnea pui,amesteci sa acoperi puiul cu uleiul parfumat cu curry.
3.Cand esti gata sa servesti salata amesteci marul, ceapa verde si coriandrul.
Pt. 4 portii.
Reteta aici:
Chicken Curry Salad Recipe
http://www.elise.com/recipes/archives/001553chicken_curry_salad.php
Etichete:
August 2008,
Condimente,
curry,
frunze coriandru,
maioneza,
mere,
Pui,
Salate,
stafide
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu