sâmbătă, 2 august 2008

Salata de pui si curry




Ingrediente:


2 Linguri ulei masline
680 g piept pui fara piele taiat cuburi de 2,5 cm
sare
1 ceapa galbena/de iarna
2 Linguri pline praf curry
1 cana stafide
1 mar,curatat si taiat cuburi
1/2 cana coriandru tocat
2 cepe verzi tocate

1 Lingura maioneza optional

Pregatire:

1.Incingi uleiul la foc mediu spre mare.Adaugi puiul si-l intorci frecvent timp de 5 min.Presari putina sare,nu-l lasi prea mult ca se usuca.Il scoti si-l pui intr-un bol.
2.In uleiul ramas pui ceapa galbena,cand devine translucida pui curry.Lasi cateva minute amesteci in continuu,daca mai trebuie ulei mai adaugi.Adaugi stafidele si mai lasi cateva minute.Daca pui maioneza iei curry-ul de pe foc si apoi o adaugi.Pui amestecul de ceapa si stafide peste carnea pui,amesteci sa acoperi puiul cu uleiul parfumat cu curry.
3.Cand esti gata sa servesti salata amesteci marul, ceapa verde si coriandrul.

Pt. 4 portii.

Reteta aici:

Chicken Curry Salad Recipe

http://www.elise.com/recipes/archives/001553chicken_curry_salad.php

Niciun comentariu: