sâmbătă, 9 august 2008
Strudel cu ciuperci si branza capra cu sirop balsamic
Ingrediente:
2 Linguri unt/ulei masline
2 cepe salote/hasme/frantuzeasca,tocate
4 catei usturoi,tocati
455 g ciuperci, tocate
1/4 cana otet vin de Xeres/mere
1/3 cana dry Sherry/vin sec
2 Linguri patrunjel, tocat
1 Lingura ulei masline
3 foi placinta
1/2 cana branza capra, rupta
1/2 cana otet balsamic
1 Lingura miere
Pregatire:
1.Inmoi untul in tigaie.
2.Sotezi cepele pana se inmoaie, 3-5 min.
3.Pui usturoiul,il sotezi 1 min,sa-si lase aroma.
4.Adaugi ciupercile,le sotezi 15 min,sa se rumeneasca.
5.Adaugi otetul si vinul si fierbi la foc mic pana se evapora lichidul,pest 8 min.
6.Iei de pa foc si asezonezi cu sare piper,pui patrunjelul.
7.Asezi o foaie de placinta o ungi cu ulei.
8.Pui a doua foaie peste ea si o ungi si pe ea.
9.Pui a treia foaie peste a doua.
10.Presari branza dealungul marginii,si acelasi lucru pe partea lunga.
11.Pui ciupercile peste branza.
12.Indoi marginea putin peste 2,5 cm.
13.Rulezi pe lung sa formezi ruloul.
14.Pui in tava cu indoitura in jos.
15.Ungi deasupra cu ulei masline.
16.Coci la 190*C, sa se rumeneasca peste 30-50 min.
17.Fierbi otetul balsamic cu mierea pana se reduce la jumatate.
Reteta aici:
Mushroom and Goat Cheese Strudel with Balsamic Syrup
http://closetcooking.blogspot.com/search/label/Mushroom
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
August 2008,
branza,
ciuperci,
Condimente,
foi placinta,
miere,
otet balsamic,
patrunjel,
usturoi,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu