sâmbătă, 2 august 2008
Rulouri dovlecei cu somon si branza
185 g somon afumat
226 g crema branza
1 Lingura usturoi tocat fin
o legatura mica arpagic-frunze ceapa- tocata
piper proaspat macinat
sare mare
ulei masline extravergin
1 dovlecel zucchini(lung de 20 cm lung)taiat pe jumatate
Pregatire:
1.Tai dovlecelul in felii foarte subtiri cu un cutit pt curatat legumele/cu mana daca n-ai.Asezi pe o hartie de copt, asezonezi cu sare, piper si picuri ulei.Lasi sa stea 5 min.
2.Amesteci somonul,branza,usturoiul si ceapa(pastrezi o bucata de somon pt garnitura).
3.Asezi o lingura de umplutura pe fiecare felie de dovlecel si rulezi.Prinzi cu o scobitoare.Garnisesti cu somonul pastrat.Dai la rece pana servesti.
Reteta aici:
Zucchini Rolls with Salmon and Cream Cheese
http://janetishungry.blogspot.com/2007_06_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu