luni, 4 mai 2009
File peste cu sos usturoi si ghimbir
Ingrediente:
200 g file peste
100 ml ulei vegetal
10 g usturoi
5 g ghimbir
10 g ceapa verde
1 lingurita sare
1 lingurita glutamat monosodic/ajinomoto(MSG)
5 lingurite faina porumb
1/2 lingurita piper
1 lingurita zahar
2 lingurite sos soia
1,5 lingurita sos fasole neagra(black beans sauce)
2 lingurite sos stridii
1 lime
1 lingurita ulei susan
2 cani apa
1 lingurita pasta chilli chinezeasca
1 ou
sare,piper
Pregatire:
1.Asezonezi pestele cu sare,piper,aminoacid,faina porumb,ou,ulei susan,ulei vegetal.
2.Tai usturoiul si ceapa pana la 2,5 cm lungime.
3.Prajesti pestele asezonat in ulei mult pana e maro auriu,scurgi bine.
4.Golesti tigaia,sotezi usturoiul,ghimbieul si sosul fasole neagra,sosul stridii,sosul chilli,sos soia,sos rosii,apa,sare,piper si zahar.
5.Amesteci faina porumb cu apa,adaugi la sos,lasi sa se ingroasa.
6.Tai pestele pe diagonala,pui pe farfurie si torni sosul.
7.Decorezi cu ceapa verde.
Reteta aici:
Fish Fillet with Garlic and Ginger Sauce
http://maldivesrecipes.com/fish-fillet-with-garlic-and-ginger-sauce/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu