luni, 4 mai 2009

Glazura pt briose


Ingrediente:

8 Linguri/113 g unt,la temp camerei
3 cani zahar pudra
3-5 Linguri lapte
1 lingurita extract vanilie
colorant alimentar

Aditional:

1/2 cana cacao,pt glazura de ciocolata

Pregatire:

1.Pui untul in bol mare,bati la viteza mica 30 sec,opresti mixerul si adaugi zaharul pudra,3 linguri lapte si vanilia.
2.Amesteci la viteza redusa pana se incorporeaza zaharul,1 min.Maresti viteza la mediu si bati pana se deschide la culoare si e pufoasa,peste 1 min.Adaugi 1 Lingura/mai mult lapte in cazul in care glazura e prea rigida.
Ies 2,5 cani destul pt 24 briose.

Reteta aici:

Buttercream Frosting for Cupcakes

http://www.dianasdesserts.com/index.cfm/fuseaction/recipes.recipeListing/filter/dianas/recipeID/3315/Recipe.cfm

Niciun comentariu: