Ingrediente:
1,5 carne vita(o bucata rotunda,muschi)
2 morcovi
usturoi
ardei lungi verzi/bulgaresti
ceapa rosie
apa
Pregatire:
In bucata de carne in mijloc faci o incizie pe lungime cu un cutit.In gaura formata infigi cei 2 morcovi intregi,asezonezi cu sare,piper.Faci mici incizii si infigi cateii usturoi,lasi deoparte.In tava adanca incingi putin ulei,sigilezi carnea peste tot,pui apa,ceapa tocata mare,ardeiul,capacul si dai la cuptor la foc mic 2 ore.Scoti capacul si lasi 10 min sa se rumeneasca.Scoti apoi din tava,in sosul ramas pui o lingura faina,suc lamaie,lasi sa se ingroasa putin.Tai carnea felii groase de 1-2 cm,torni sos deasupra,servesti.
vineri, 8 mai 2009
Muschi intepat,cu sos
Etichete:
ardei gras,
ceapa rosie,
chilli,
Condimente,
friptura,
Mai 2009,
morcov,
Rulada,
sosuri,
usturoi,
vita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu