vineri, 8 mai 2009
Carnaciori cu pesto din rucola
Ingrediente:
Pt Pesto rucola:
1// cana parmezan ras
1/2 cana nuci,tocate
1 catel usturoi
2 pachete rucola/2 maini mari
putin ulei masline
sare,piper
Pt carnati:
1 carnat Chorizo iute,lung de 20 cm
putin ulei
putin otet sherry
Pregatire:
1.Razi branza.
2.Pui toate ingred in robot/blender,cand lucreaza picuri cca 1/2 cana ulei masline.Asezonezi cu sare,piper.Daca e prea gros adaugi putina apa.
Pt Carnati:
1.Tai carnatii bucati de cca 4 cm,ii prajesti in tigaie cu putin ulei pana incep sa se rumeneasca pe margini cca 3-4 min,agiti sa se rumeneasca peste tot.
2.Pui putin otet in farfurie si desupra pui putin pesto rucola.Infigi in fiecare bucata un bat cocktail/scobitoare,pt a fi usor de mancat.
Reteta aici:
Chorizo Bites with Arugula Pesto
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=9905
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu