vineri, 29 mai 2009
Cuscus cu sfecla
Ingrediente 4 portii:
1 cana/250 ml supa pui/vegetala
1 cana/200 g cuscus
2 Linguri ulei masline
1 ceapa rosie,fin feliata
2 Linguri din fiecare:otet balsamic si suc lamaie
2 sfecle fierte/1 cutie(450 g) sfecle tinere,scurse,taiate cuburi 2 cm
1/2 cana patrunjel tocat,+ pt decor
Pregatire:
1.Pui in tigaie supa la fiert,iei de pe foc,apoi adaugi incet cuscusul.Acoperi cu prosop,lasi 5 min,apoi,aerezi cu furculita.
2.Incalzesti uleiul in tigaie la foc mediu-mare.Prajesti ceapa 10 min,amesteci pana se inmoaie si incepe sa se caramelizeze.Adaugi otetul,sucul lamaie,sfecla si patrunjelul.Asezonezi si torni peste cuscus,amesteci.Servesti decorat cu patrunjel.
Reteta aici:
Beetroot couscous
http://www.taste.com.au/recipes/19751/beetroot+couscous
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu